Referencer

Børma/ By ideal standard

Tysk brush-up

Jeg er helt klart blevet forbedret i det tyske sprog. Jeg undersøgte lidt forskellige muligheder og fandt at dette kursus hos LG ville passe rigtig godt til mig, fordi det er tilpasset mig. Jeg skal bruge tysk arbejdsmæssigt og derfor vigtigt, at kurset skræddersys efter det. Underviseren var dygtig og god til at forklare. Jeg har kun været tilfreds med forløbet.

Bente Poulsen
Business Support Manager

Brdr. Schlie’s Fiskeeksport A/S

Spansk sprogkursus

Vi er rigtig godt tilfreds med måden undervisningen afholdes på – viser respekt for vores ønsker og vores udgangspunkt. Vi kan godt lide kombinationen af grammatik, tekst og ordøvelser. Kursets indhold var efter vores forventinger, lige fra kursets faglige niveau, undervisningsmaterialer, underviserens måde at undervise på, omfanget af hjemmearbejdet og muligheden for at bruge det indlærte. Vi har haft et rigtig godt undervisnings forløb med en meget sød, engageret og dygtig underviser, som bestemt har motiveret os til at lære.

Ulla og Kaj Schlie
Ejere

Vestas Wind System A/S

Portugisisk sprogkursus – udstationering med familien

Vi skal flytte til Portugal i forbindelse med arbejdet, og vi skal bruge sproget til både job og det sociale. Underviseren var meget kompetent og pædagogisk – og da hun selv er fra Portugal, har hun udover selve det sproglige også givet os mange gode tips til, hvordan man begår sig i landet. Underviseren var meget fleksibel mht. både dato og tidspunkter for undervisningen. Flere gange har vi måttet ændre på tiden, og det har hun været meget forstående for og har hver gang tilpasset sig vores ønsker. Vi kan klart anbefale Lengua-Global til alle, der har brug for sprog- og kulturundervisning.

Henrik Espensen og familien
Seniror Director, Power Solutions

Bunker-Holding Group

Engelsk undervisning

Vi valgte Lengua-Global som underleverandør til engelsk sprogkursus, fordi vi tidligere har brugt LG i andre sprogkurser, og LG har et godt ry og professionelle lærerkræfter. Underviseren var virkelig kompetent og meget dygtig lære, som kun kan anbefales. Undervisningsmaterialer var rigtig godt og virkelig brugbart efterfølgende. Jeg sidder kun som en super tilfreds kunde som til hver en tid vil bruge LG igen og anbefale LG til andre.

Laijla Rasmussen
HR Assistant

A. Espersen A/S

Engelsk sprogkursus

Jeg skal bruge engelsk i det daglige arbejde, når vi har kundebesøg, samt når jeg er ude til præsentationer ved kunder. Ligeledes skal jeg bruge det, når jeg er i Polen for at køre prøveproduktioner på nye produkter sammen med medarbejderne og leverandørerne. Undervisningen var rigtig god, det var tilrettelagt til mig og mine opgaver. Jeg har fået rigtig meget ud af undervisningen. Underviseren er en dygtig lærer som er god til at komme ind på det som jeg havde svært ved flere gange i forskellige situationer. Jeg vil gerne anbefale LG til andre virksomheder, da det betyder meget, at undervisningen kan tilrettelægges efter behov og ønsker.

Majbrit Andersen
Product Developer

Jobcenter Struer

Engelsk brush-up – via Jobcenter Struer

Som jobsøgende skulle jeg opgradere mine engelske kompetencer og kontaktede Lengua-Global. I samarbejde med underviseren skræddersyede vi et forløb, der passede til mit niveau, ønsker og behov. Jeg er meget tilfreds med forløbet, kursets indhold og underviserens måde at planlægge kurset på. Det var super godt tilpasset mit behov. Jeg er en meget tilfreds kursist.

Svend Aage Hansen
Ingeniør, MBA og jobsøgende

Pindstrup

Russisk sprogkursus

Jeg tager 20 lektioner mere. Som du siger er det jo ikke meget når der er tale om russisk. Jeg synes det går fremad med at lære.

Holger Kæmpe
Senior Technical Adviser

Windar Photonics

Mandarin sprogkursus:

Vi har just afholdt undervisning med Wu, hvilket var både lærerigt og fornøjeligt. Alt går som det skal, og vi er utrolig glade for Wu’s undervisning.

Rune Kvolsgaard
Marketing Manager

Philips

Svensk sprogkursus

Jeg synes generelt, at det hele var tilfredsstillende, lige fra kursets faglige niveau, kursusmateriale, underviserens måde at planlægge kurset på og muligheden for at bruge det indlærte. Jeg er yderst tilfreds.

Annemette Nørrelykke Jessen
Clinical Application Specialist, MR
Philips Nordic

BlueCollar, arbejdskraft uden grænser

Dansk sprogkursus

”Jeg vil gerne takke dig/jer for jeres undervisning og for den pædagogiske og professionelle tilgang i har haft til opgaven. Ioana, Wojciech og Michal har alle været glade for at følge undervisningen og de tager rigtig meget med sig videre”.

Casper Sørensen
Driftschef

Nonbye A/S

Engelsk sprogkursus

”Jeg er kommet godt fra start og er glad for samarbejdet med Tomas. En hyggelig, lun og dygtig person som helt sikkert er udfordret med sådan en som mig ”

Jan Graus Sørensen
Design- & marketingchef, mDD

ProShop Europe A/S 

Tysk sprogkursus

Det fungerer rigtig godt sammen med Elizabeth, hun er dygtig og spilder ikke tiden, så det er rigtig fint

Jens U. Carstensen
CEO

ATR Landhandel DK ApS

Dansk og tysk sprogkursus

”Undervisningen kører perfekt. Det går super godt”

Jimmi Rasmussen
Distriktschef svin Østjylland

Dansk Transportoptimering A/S

Tysk sprogkursus

”Jeg valgt Lengua-Global efter anbefalinger fra Videnparken i Fredericia. Undervisningen var tilrettet primært dialog, hvilket var meget fint, og for bedre at kunne begå mig på tysk. Jeg kan helt sikkert anbefale Lengua-Global.”

Rudy Kjeldsen
CEO

ScanStore A/S 

Spansk sprogkursus

”Jeg er yderst tilfreds med Lengua-Global. De er fleksible, med hensyn til at skubbe mig ind, når det passer mig bedst, og det er vigtigt for mig. Så herfra en varm anbefaling”

Poul Henningsen
CEO