Persondatapolitik

Generelt

Den 25. maj 2018 træder EU’s Persondataforordning i kraft. Det giver dig nogle rettigheder i forhold til information om, hvilke persondata vi som virksomhed og arbejdsgiver har på dig, hvordan vi bruger, behandler og sletter dem.

Vi værdsætter dit privatliv og tager beskyttelsen af dine personoplysninger meget seriøst. Derfor er det vigtigt for os, at du forstår, hvordan vi indsamler og behandler dine personoplysninger.

Denne databeskyttelsespolitik vedrører den behandling af personoplysninger, der sker, når vi indsamler oplysninger om dig, samt når du bruger vores tjenester, herunder vores hjemmeside. Databeskyttelsespolitikken forklarer, hvilke personoplysninger vi indsamler om dig; hvorfor de indsamles; hvordan de indsamles, samt hvordan oplysningerne behandles. Databeskyttelsespolitikken forklarer også dine rettigheder i forhold til dine personoplysninger, og hvordan du kan udøve disse rettigheder.
Databeskyttelsespolitikken skal læses i sammenhæng med vilkårene for den pågældende tjeneste, du bruger, som kan angive yderligere specifikke vilkår vedrørende de personoplysninger, som vi indsamler om dig.

Indsamling og anvendelse af virksomhedspersondata:

Behandling af virksomhedsdata ved indgåelse af kundeforhold.
I forbindelse med indgåelse af et kundeforhold hos Lengua-Global behandler og opbevarer vi følgende data som vi indsamler over telefonkontakter, mails, kontaktformular på hjemmesiden, Facebook og LinkedIn.

Virksomhedsdata vi indsamler er:  CVR-nr., virksomhedsnavn- og adresse, faktureringsadresse, virksomheds logo, telefonnummer, invoice e-mail, undervisningsadressen, navn på kontaktperson, kontaktpersonens telefonnummer, kontaktpersonens e-mail, navn på kursisten/deltager på vores kurser, deltagerens mail, deltagerens telefonnr. og deltagerens Skypekontakter.

Dataene behandles og opbevares i vores CRM og økonomisystem, så længe dit kundeforhold hos Lengua-Global er intakt, eller indtil du beder os om at slette dem. Dog er vi forpligtet til at gemme på nogle data i 5 år af hensyn til myndighederne og regnskabet.

Behandling af personoplysninger
Lengua-Global anvender dine personoplysninger til en række formål, som primært er med henblik på at gøre din købsoplevelse hos os bedre. Vi anvender hovedsageligt dine personoplysninger for at kunne administrere dit køb og dine forespørgsler, samt levere de ønskede ydelser og service til dig. Herudover anvendes dine persondata også i relation til markedsføring/referencer med samtykke fra dig som kursusdeltager eller virksomhed.

Ret til at se oplysninger / ret til indsigt som virksomhed/kunde
Du har med visse lovmæssige begrænsninger ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig. Du kan som kunde bede om indsigt i den persondata, der er registreret i relation til køb og forespørgsler. Du vil typisk få indsigt i faktureringsoplysninger og mere generelt persondata, der relaterer sig til dit køb.

 

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine virksomhedsoplysninger med henblik på gennemførelsen af en enkeltstående ordre eller opfyldelsen af en service-aftale, vil vi altid behandle dine oplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Vi garanterer at vi holder alle personoplysninger fortrolige.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har i de tilfælde, hvor det er relevant indgået databehandleraftaler med disse databehandler, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine virksomheds- og medarbejdere data.

Oplysning, indsigelse, ændring og sletning
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine virksomhed-eller kursusdeltagersoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Lengua-Global
CVR-nr.: 27148069
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Tlf.: 76221142 / 23743742
Kontakt: Catija Sara Larsen, ejer
E-mail: csl@lengua-global.dk

Indsamling og anvendelse af medarbejdernes persondata

Medarbejdere
Behandling af medarbejdere data ved indgåelse af ansættelsesforhold.
I forbindelse med indgåelse af ansættelsesforhold hos Lengua-Global behandler og opbevarer vi følgende data som vi indsamler over telefon, ansøgninger i forbindelse med op-og uopfordrede stillinger, mails, ansættelsesforhold og SKAT.

• Fuld navn
• Cpr. Nr.
• Foto på CV
• Uddannelse og erfaring
• Adressen
• E-mail
• Telefonnummer
Konto -og bank oplysninger
Skatoplysninger

Ret til at se oplysninger / ret til indsigt som medarbejder
Du har med visse lovmæssige begrænsninger ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig. Du kan som medarbejder bede om indsigt i den persondata, der er registreret i relation til din ansættelse hos Lengua-Global. Du vil typisk få indsigt i dine lønsedler og kontakteoplysninger og mere generelt persondata, der relaterer til din ansættelsesforhold.

Efter medarbejderen er stoppet

Når en af vores medarbejder fratræder, sletter vi de personoplysninger, der ikke længere er relevante – men vurderes individuelt. Nogle personoplysninger gemmes i en periode af hensyn til dokumentation til offentlige myndigheder, potentielle tvister i ansættelsesforholdet mv. Men herefter slettes de.

Indsamling og anvendelse af ansøgninger og CV-er

Opfordrede ansøgninger 
Lengua-Global opbevarer opfordrede ansøgninger, så længe rekrutteringsprocessen står på. Ansøgninger, som ikke findes interessante eller relevante til den opslåede stilling, slettes med det samme. Hvis vi ønsker at gemme en opfordret ansøgning med henblik på eventuel senere ansættelse, indhenter vi samtykke fra ansøgeren. Hermed opbevares ansøgningen maksimalt i 6 måneder.

Uopfordrede ansøgninger 
Hvis Lengua-Global modtager en interessant, uopfordret ansøgning, som vi ønsker at gemme, fordi der ikke er nogen ledig stilling på det pågældende tidspunkt, meddeler vi ansøgeren, hvor længe ansøgningen vil blive opbevaret og til hvilket formål. Ansøgningen vil dog maksimalt opbevares i 6 måneder.

Vi garanterer, at alle ansøgninger og CV’er fra potentielle medarbejdere, er det kun de relevante personer hos Lengua-Global, der må have adgang til dem.

Cookies

Dette website benytter cookies. Ved at anvende websitet accepterer du websitets brug af cookies, jvf. det nedenstående. En cookie er en lille tekstfil, som gemmes i web-browseren på din computer eller den enhed, du besøger websitet fra. Cookies kan indeholde tekst og tal, herunder f.eks. datoer. Cookies er ikke programmer og indeholder ikke virus eller lignende skadelige koder. Cookies kan kun indlæses af den web-adresse, som de er gemt fra. Almindelige cookies, som gemmes fra websitet, gemmes typisk fra den adresse, du kan se i browserens adresselinje. Websitet kan dog også indeholde fragmenter og oplysninger, som hentes fra andre adresser end den, der vises i browserens adresselinje. Det kan f.eks. være fra analyseværktøjer, men også almindeligt indhold. På den måde kan der også gemmes cookies fra andre web-adresser via dette website – såkaldte tredjeparts-cookies.

Formål

Cookies benyttes primært for at sikre websitets besøgende den bedst mulige oplevelse.
Ved at benytte cookies gemmes specifikke oplysninger i den besøgendes web-browser, således at websitet senere kan genkende den besøgende og indlæse hurtigere ved hjælp af de gemte oplysninger.

Tredjeparts-cookies

Websitet benytter tredjeparts-cookies.
Adfærdsmønstret for websitets besøgende spores og analyseres af Google Analytics.
For at muliggøre dette sætter Google Analytics en eller flere cookies, der indsamler data om hvordan den besøgende anvender websitet.
Google Analytics har lov til at videregive disse oplysninger til tredjepart, hvis loven påkræver det, eller i tilfælde hvor sådanne tredjeparter behandler oplysningerne på vegne af Google Analytics.
Ønsker du ikke at blive sporet af Google Analytics, har du mulighed for at fravælge dette med permanent virkning. Det kan du gøre ved at downloade og installere Google Analytics Opt-out Browser Add-on til din web-browser: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Undgå cookies

Hos Lengua-Global bruges til at indsamle anonym information om bruges af websitet. Du kan både blokere for cookies og slette dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering/

Klager:
Hvis du er utilfreds med den måde Lengua-Global behandler dine personoplysninger på, kan du klage til Datatilsynet. Du kan finde Datatilsynets kontaktoplysninger på: www.datatilsynet.dk

Spørgsmål og andet om behandling af dine persondata

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine data, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine data, kan du sende os en anmodning til:

Lengua-Global
CVR-nr.: 27148069
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Tlf.: 76221142 / 23743742
Kontakt: Catija Sara Larsen, ejer
E-mail: csl@lengua-global.dk

Opdateret den 25. maj 2018